Cât de mult contează un profesor bun? Sau "Train the Trainers" la ImpacT.


Pentru a oferi servicii de calitate si o experienta pentru copii cat mai frumoasa si mai interesanta profesorii de la ImpacT Academies&Camps au fost implicati in procesul "Train the Trainers". Astfel, specialistii din Bucuresti si-au impartasit experienta de lucru cu copiii, in domeniul IT, cu profesorii de la ImpacT Academies&Camps.

Procesul "Train the Trainers" a surprins atat aspecte teoretice cat si aspecte practice ale procesului de predare si transmitere a informatiei corect catre copil.

Subiectele dezbatute
in cele doua zile alocate pentru training, au fost:
1
Structura lectiei
2
Metode si concepte internationale de educatie
3
Design Thinking
4
Invatarea prin practica
5
Invatarea prin proiecte - PBL
6
Educatia centrata pe copil
De asemenea, au fost discutate diverse situatii care pot aparea in timpul lectiei. De exemplu, ce trebuie sa facem atunci cand copiii nu sunt atenti la lectie, atunci cand se plictisesc, cum manageriem situatiile conflictuale dintre copii, cum cream o atmosfera calda si prietenoasa in grupa, cum prevenim situatiile neplacute atat pentru copil cat si pentru parinti etc.

Profesorii de la ImpacT Academies&Camps au asistat la ore practice predate copiilor de catre specialisti in domeniul educatiei IT pentru copii din Bucuresti. Apoi, pentru a-si testa abilitatile de predare, au tinut lectii demonstrative in fata colegilor si trainer-ilor de la Bucuresti.

Profesorii de la ImpacT Academies&Camps au surprins placut prin dinamism, implicare activa si profesionalism.
V-a plăcut articolul? Ajutați-ne cu un share.
Made on
Tilda