Primul Concurs IT în format online pentru 10-15 ani.

Asociația Copiilor și Tinerilor „VITA" cu sprijinul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău organizează gratuit în perioada 03 octombrie 2022 până pe 23 decembrie 2022 primul Concurs IT în format online.

Concursul IT este o motivație suplimentară pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă realiza. Pentru concurs, câștigătorii vor primi premii impresionante, toți participanții vor primi diplome, iar părinții vor vedea rezultatele studiilor.

Acest concurs creează un mediu competitiv care are un efect pozitiv asupra studenților și îi pregătește pentru competiția pe piața muncii. Este important nu numai să arăți cunoștințele teoretice și practice dobândite în perioada de formare, ci și să vii cu o idee creativă pentru lucrarea ta. Concursul IT a fost creat pentru a inspira tinerii programatori și designeri să creeze lucrări unice.

Obiective de bază:
• sa intereseze copilul în procesul de studii;
• sa încurajeze elevii să-și aprofundeze cunoștințele și să dezvolte idei;
• sa se bucure de proces;
• sa primească premii binemeritate;
Competiția IT constă din patru etape:
Prima etapă este înregistrarea

A doua etapă - promovarea cursului „Crearea de aplicații mobile" (în format online)

A treia etapă - evaluarea lucrărilor (evaluarea lucrărilor se realizează de către comisia de experți formată din cinci persoane)

A patra etapă - anunțarea rezultatelor (rezultatele calculării punctelor pentru lucrari), prezentarea diplomelor către participanți și acordarea premiilor câștigătorilor pe 22 decembrie 2022.