Cât de mult contează un profesor bun? Sau "Train the Trainers" la impact A&C.


Pentru a oferi servicii de calitate și o experiență pentru copii cât mai frumoasă și mai interesantă, profesorii de la impact Academies&Camps au fost implicați în procesul "Train the Trainers". Astfel, specialiștii din București și-au împărtășit experiența de lucru cu copiii în domeniul IT, cu profesorii de la ImpacT Academies&Camps.

Procesul "Train the Trainers" a surprins atât aspecte teoretice cât și aspecte practice ale procesului de predare și transmitere a informației corect către copil.

Subiectele dezbătute
în cele două zile alocate pentru training, au fost:
  • 1
    Structura lecției
  • 2
    Metode și concepte internaționale de educație
  • 3
    Design Thinking
  • 4
    Învățarea prin practică
  • 5
    Învățarea prin proiecte - PBL
  • 6
    Educația centrată pe copil
De asemenea, au fost discutate diverse situații care pot apărea în timpul lecției. De exemplu, ce trebuie să facem atunci cand copiii nu sunt atenți la lecție, atunci când se plictisesc, cum rezolvăm situațiile conflictuale dintre copii, cum cream o atmosfera caldă și prietenoasă în grupă, cum prevenim situațiile neplăcute atât pentru copil, cât și pentru părinți etc.

Profesorii de la ImpacT Academies&Camps au asistat la ore practice predate copiilor de către specialiști în domeniul educației IT pentru copii din București. Apoi, pentru a-și testa abilitățile de predare, au ținut lecții demonstrative în fața colegilor și trainer-ilor de la București.

Profesorii de la Impact Academies&Camps au surprins plăcut prin dinamism, implicare activă și profesionalism.
V-a plăcut articolul? Ajutați-ne cu un share.