Cum să-ți deschizi propria academie de IT pentru copii și să câștigi 6.000 € în doar 3 săptămâni până la lansarea oficială într-un oraș nou și fără experiență în afaceri
Înainte de a deschide academia IT, Speranța lucra în calitate de SMM pentru compania de tenis BCR Leasing. După ce a fost în această funcție mai bine de 5 ani, și-a dat seama că este timpul să treacă la o nouă etapă a vieții și să-și deschidă propria afacere.

Îmi doream să fiu ceva mai mult decât un simplu angajat, dar nu știam cum să ajung la un nou statut. Scopul a fost să găsesc misiunea principală a vieții mele- ceva în care să cred sincer, care să aprindă focul din mine, să inspire și, cel mai important, ceva care să fie util oamenilor. În ultimul timp eram copleșită de un sentiment de anxietate din cauza conștientizării că nu sunt la locul potrivit. Nu înțelegeam care e direcția în care ar trebui să mă dezvolt în continuare și am început să caut răspunsuri. În septembrie 2023, am luat decizia finală de a-mi schimba viața. Primul pas a fost un antrenament de meditație de 10 zile.

Cum a început totul
Cel mai important lucru pe care Speranța l-a înțeles este că își dorește să fie liberă, să-și gestioneze propriul program de lucru, să aibă un venit bun care să-i permită să-și îndeplinească toate dorințele, să ofere cele mai bune cadouri oamenilor dragi și, cel mai important, să influențeze calitatea viața oamenilor din orașul său. O dată ce a conștientizat care este viața pe care și-o dorește, Speranța a început să caute o soluție de afaceri care să o ajute să-și realizeze dorințele.


Întrebările ale căror răspunsuri le căuta Speranța:
Pentru ce m-am născut?
Care este scopul meu principal în această viață?
Ce las în urma mea?
Provocările cu care s-a confruntat Speranța în procesul de lansare a propriei afaceri
Nu înțelegea de unde să înceapă și ce pași să facă pentru a crea baza sigură pentru o afacere de succes.
Îndoieli cu privire la alegerea unui produs care să fie solicitat și util pentru oamenii din orașul ei.
Lipsa cunoștințelor despre cum stabilești corect prețurile pentru serviciile tale, astfel încât să ai un produs suficient de competitiv și oamenii să cumpere.
Întrebări cu referire la echipă- unde găsești angajații, cum să-i instruiești și să-i gestionezi.
Lipsa unei strategii cu privire la atragerea constantă și menținerea fluxului de clienți.
Dificultăți în gestionarea cifrei de afaceri- controlul balanței de venituri și cheltuieli și distribuirea eficace a profiturilor pentru asigurarea creșterii afacerii.
Incertitudinea în construirea proceselor de afaceri și determinarea indicatorilor cheie pentru controlul și dezvoltarea continuă.


Adesea, când realizăm cât de mult lucru ne așteaptă și nu știm cum să atingem aceste obiective, alegem să amânăm pentru mai mulți ani rezolvarea unor sarcini importante. Credem că într-o zi vom fi mai pregătiți și uneori, în acest ritm, așteptăm toată viața și astfel riscăm să nu mai începem nimic.

Cea mai bună decizie la acel moment a fost să caut un mentor, un partener puternic. Îmi doream să fiu ghidată de o persoană care a trecut deja acest drum până la capăt, a făcut toate greșelile posibile și a obținut succes în ceea ce eu încercam să obțin. Acest lucru mi-a permis să economisesc timp și resurse, să evit o mulțime de riscuri despre care nici măcar nu știam și, în cele din urmă, să-mi recuperez investiția în mai puțin de 3 luni. Acum înțeleg că dacă aș fi ales calea de a acționa de una singură, cu o probabilitate de 90% mi-aș fi pierdut investiția și mi-aș fi petrecut ani de zile căutând o altă afacere.

Când Speranța a înțeles că are nevoie de o afacere în sistem de franciză?
Speranța a aflat despre franciză datorită unei reclame pe Facebook. Oferta noastră i-a trezit interes și a decis să o studieze mai detaliat pe site-urile noastre
Începeți o afacere de succes
Academia de programare și tehnologii creative pentru copii
Facebook
Instagram
Speranța ne spune prin ce oferta noastră a fost diferită față de altele și ce a determinat-o să pășească în lumea antreprenorilor alături de noi.
După ce m-am familiarizat cu tot ce reprezintă compania, am depus o cerere de consultanță și, în scurt timp, mi-a fost prezentat adevăratul potențial al unei academii de IT pentru copii. Echipa Impact Academies a conturat un plan detaliat de deschidere și a întocmit un plan financiar pentru investiții și venituri adaptat orașului meu. După ce m-am consultat cu soțul meu, am decis să devenim parteneri cu Impact Academy și să deschidem o școală de IT pentru copii în orașul nostru.

Cererea mare față de produs
Copiii sunt viitorul nostru. Calitatea vieții lor și bătrânețea părinților depind de viitorul copiilor, motiv pentru care părinții vor investi mereu în cea mai bună educație pentru copilul lor. Educația IT este considerată una dintre tendințele cele mai populare și cu cea mai rapidă creștere.
Sumă forfetară mică
Proiect educațional internațional:
Compania este cunoscută în țări precum: Marea Britanie, Elveția, Spania, Rusia, Republica Moldova.

Rentabilitatea investiției mai rapidă în comparație cu alte proiecte.

Ajutor și sprijin în toate etapele deschiderii și dezvoltării unei afaceri,
ceea ce reduce la minimum riscul de pierdere a investițiilor și probabilitatea de eșec.

Brandul personal al fondatorului
Un fondator recunoscut devine o dovadă vie a calității și valorilor companiei, motivând clienții și angajații să se alăture misiunii companiei, nu doar să facă o achiziție.

Vă povestesc cum a decurs fiecare etapă
Când oamenii au aflat că în orașul nostru se deschide o nouă școală de IT, deja la etapa de pre-lansare, am reușit să încasăm un venit în valoare de 6.000

Ne-a luat doar 3 săptămâni din momentul în care am luat decizia până lansare și la fiecare etapă am avut parte de susținerea totală a partenerilor noștri. Privind în urmă, îmi dau seama câte obstacole ne-ar fi putut sta în cale- lipsa de cunoștințe în domeniul afacerilor, puține conexiuni, neînțelegerea pieței și cum să devii un brand cunoscut în regiunea ta. Fără sprijinul partenerilor noștri, toate acestea ar fi putut duce la eșec sau întârzia semnificativ procesul de deschidere.

Rezultate noastre astăzi:
100+ studenți
Venitul mediu al academiei noastre pentru a 4-a lună este de 11.500 €
80+ programe educaționale pentru copii, inclusiv cursuri de bază și tabere
Depășirea veniturilor așteptate de 2 ori
Lansarea unui nou single la radio cu unul dintre studenții academiei

Vreți să obții aceleași rezultate în afacerea Dvs.?
Vă invităm la o analiză strategică de afaceri, în cadrul căreia:
După această consultație, veți avea o percepție completă despre cum vă puteți deschide propria afacere într-un mod cât mai eficient posibil și, în același timp, să economisiți timp, bani și alte resurse pe calea atingerii obiectivului Dvs.
Analizăm potențialul deschiderii unei afaceri în orașul Dvs.
Determinăm acțiunile și instrumentele care vor funcționa cel mai bine, vă vor permite să evitați greșelile și să lansați afacerea în cel mai scurt timp posibil.

Oferim un plan detaliat cu etapele de lucru, prognoza profitului și rentabilitatea investiției pentru deschiderea afacerii Dvs.
Deveniți partenerul nostru exclusiv și obțineți un venit de la 6 până la 15 mii € lunar. Anume Dvs. puteți crea un viitor mai bun pentru copii și generațiile următoare!
Ce spune antrenprenoarea Speranța despre cooperarea cu noi:


Atenţie! Lunar efectuăm maxim 3 analize strategice de afaceri
Analizăm potențialul deschiderii unei afaceri în orașul Dvs.
Determinăm acțiunile și instrumentele care vor funcționa cel mai bine, vă vor permite să evitați greșelile și să lansați afacerea în cel mai scurt timp posibil.


Oferim un plan detaliat cu etapele de lucru, prognoza profitului și rentabilitatea investiției pentru deschiderea afacerii Dvs.