Copilul tău va învăța să folosească tehnologiile corect și în siguranță în viața de zi cu zi și va dobândi abilități în utilizarea programelor de bază pentru activitățile școlare. În tabăra noastră, combinăm învățarea cu recreerea captivantă, dezvoltând gândirea creativă și abilitățile de lucru în echipă prin proiecte și activități interesante.
Tabără de vară IT pentru copii de 11-14 ani
Desfășurarea taberei
Online:
5 zile, luni - vineri
2 ore pe zi
Offline:
10 zile, luni - vineri
9:00-13:00 sau 14:00-18:00
Adresele filialelor:
În două săptămâni, copilul tău va învăța
Să modeleze obiecte 2D și 3D
1
Să lucreze în echipă la crearea de proiecte comune
2
3
Securitatea informatică, ceea ce îi va permite să filtreze tot ce vede pe internet și să-și dezvolte abilități tehnice necesare în orice profesie
4
Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și gândire critică, precum și crearea de proiecte, inclusiv pentru programele școlare
5
Crearea de aplicații mobile și jocuri
De ce părinții aleg tabără Impact
Copilul tău va învăța: programarea jocurilor în Python, modelarea 3D, știința datelor și va studia editorii de lucru necesari pentru școală
80% din activități sunt practice: Oferim libertate maximă în învățare, astfel încât copilul tău nu se va plictisi și va fi mereu motivat să creeze proiecte personale
Participare largă: În tabăra noastră au participat peste 12.000 de copii, care continuă să-și dezvolte cunoștințele în domeniul IT
Recunoaștere internațională: Am educat peste 12.000 de copii în 12 țări din lume, ceea ce confirmă calitatea programelor noastre
Creator de site-uri pe HTML și CSS
Creatori de conținut: TikTok, Shorts and Reels (NOU)
Profesiile viitorului: creator de site-uri, creator de jocuri, designer grafic
Programul taberei
Hackathon
Design Grafic și animație
Crearea jocurilor pe Python
Dezvoltarea aplicațiilor mobile pe Thunkable
Unity și VR - Dezvoltarea jocurilor virtuale (Nou)
Motion Animație
Dezvoltarea jocurilor pe Unity
Dezvoltarea jocurilor pe Contruct 3
Ajută-ți copilul să transforme pasiunea pentru tehnologie în abilități utile pentru școală, viața de zi cu zi și viitoarea profesie
Profesiile viitorului: creator de site-uri, creator de jocuri, designer grafic
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Dezvoltarea jocurilor: Se va familiariza cu instrumentele și metodele folosite de dezvoltatorii profesioniști de jocuri pentru a crea lumi de joc interactive și captivante. Aceste abilități îl vor ajuta să înțeleagă mai bine cum se construiesc jocurile și cum poate să-și transforme ideile creative în proiecte de joc vii.
Crearea de site-uri web: Va învăța să creeze site-uri web folosind limbajele de programare HTML, CSS și JavaScript - limbajele de programare de bază necesare pentru a începe o carieră în dezvoltarea web.
Design grafic: Va învăța să utilizeze instrumente profesionale precum Adobe Photoshop și Illustrator. Aceste abilități îi vor permite să creeze prezentări școlare, design pentru site-uri web, bannere pentru rețelele sociale și alte materiale publicitare.
Creator de site-uri pe HTML și CSS
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Crearea de site-uri web: Va dezvolta site-uri web de la zero, inclusiv planificarea structurii site-ului, scrierea codului și stilizarea acestuia. Aceste abilități îl vor ajuta să creeze site-uri adaptabile și estetice.
Să creeze jocuri 3D folosind Roblox Studio. Va explora și va implementa elemente interactive în propriile sale creații virtuale.
Analiza și îmbunătățirea designului web: Va învăța principiile de bază ale unui design web bun și va ști să facă site-urile nu doar funcționale, ci și ușor de utilizat și atractive pentru utilizator.
Dezvoltarea abilităților de organizare și lider: Va învăța metode de planificare a proiectelor și gestionare a timpului, care vor fi utile în școală și în viitoarea sa carieră.
Îmbunătățirea abilităților de comunicare: Prin munca pe proiecte și prezentarea finală a proiectului în fața publicului.
Creatori de conținut: TikTok, Shorts and Reels (NOW)
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Crearea de conținut video captivant: Va învăța arta realizării de videoclipuri scurte care pot deveni virale pe platforme precum TikTok, YouTube Shorts și Instagram Reels. Va învăța totul, de la alegerea subiectului până la filmare și editare.
Utilizarea instrumentelor de editare video: Va învăța să utilizeze instrumentele moderne de editare video, ceea ce îi va permite să îmbunătățească calitatea și profesionalismul videoclipurilor sale.
Dezvoltarea strategiilor de promovare a conținutului: Va învăța principiile de bază ale marketingului și promovării pe rețelele sociale, pentru a distribui eficient videoclipurile sale și a-și mări audiența.
Analizarea rezultatelor și adaptarea conținutului: Va învăța cum să analizeze eficiența propriului conținut folosind analiza și feedback-ul și cum să utilizeze aceste informații pentru a îmbunătăți viitoarele videoclipuri.
Dezvoltarea creativității și a unui stil unic: Îl va ajuta pe copilul tău să-și găsească propriul stil unic în crearea de conținut, lucru important pentru a ieși în evidență printre alți creatori.
Hackathon
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Lucrul în condiții de timp restrâns: Va descoperi formatul hackathon-ului, unde este important să genereze rapid idei și să le transforme în proiecte funcționale într-un timp limitat. Acest lucru va dezvolta abilitatea de a gestiona eficient timpul și resursele.
Colaborarea în echipă, delegarea sarcinilor și interacțiunea cu participanții din domenii diferite, ceea ce îi va consolida abilitățile de comunicare și capacitatea de a lucra împreună.
Aplicarea abilităților tehnice și creative: Va învăța să utilizeze diverse tehnologii și instrumente pentru a-și realiza ideile în cadrul proiectelor, ceea ce va contribui la aprofundarea cunoștințelor tehnice și la dezvoltarea gândirii creative.
Prezentarea și vorbitul în public: Va dobândi experiență în prezentarea proiectelor sale în fața juriului și a publicului, ceea ce îi va consolida încrederea în abilitățile sale de prezentare și îi va îmbunătăți abilitățile de comunicare persuasivă.
Gândirea critică și rezolvarea problemelor: Va dezvolta abilitatea de a analiza problemele, de a căuta soluții neconvenționale și de a lua decizii rapid în condiții de incertitudine.
Design Grafic și animație
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Principiile designului grafic: Va fi introdus în principiile de bază și în instrumentele necesare pentru crearea unor designuri vizual atrăgătoare. Va învăța cum să lucreze cu culoarea, forma și compoziția, fundamentale pentru orice tip de lucru grafic.
Tehnicile de animație: Va învăța să animeze propriile sale designuri folosind diferite tehnici de animație. Copilul va dobândi abilități în crearea animațiilor fluide și dinamice, permițând proiectelor sale să iasă în evidență și să fie mai interactive.
Utilizarea programelor profesionale precum Adobe Photoshop și Adobe After Effects, folosit de profesioniști în industrie pentru crearea designului grafic și a animației.
Abordarea proiectelor și gândirea critică: Va dezvolta abilitatea de a analiza și critica propriile lucrări și lucrările altora, învățând să își îmbunătățească calitatea designurilor și animațiilor sale.
Prezentarea și apărarea ideilor: Copilul va obține experiență în prezentarea proiectelor sale în fața publicului, ceea ce îi va întări încrederea în prezentările publice și abilitatea de a-și exprima punctul de vedere în mod convingător.
Crearea jocurilor pe Python
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele Python: Va fi introdus în unul dintre cele mai populare și accesibile limbaje de programare. Va învăța construcțiile de bază ale Python, ceea ce este critic pentru începerea unei cariere în programare.
Dezvoltarea de jocuri: Va învăța să aplice Python pentru crearea de jocuri interactive, de la jocuri simple textuale până la proiecte grafice mai complexe, folosind biblioteci precum Pygame, astfel încât să înțeleagă cum sunt construite jocurile din interior.
Gândirea logică și rezolvarea problemelor: Programarea jocurilor ajută la dezvoltarea gândirii critice și a capacității de a rezolva probleme complexe. Copilul va învăța să analizeze problemele, să identifice erorile din cod și să le corecteze.
Creativitate și inovație: Crearea de jocuri este un proces nu doar tehnic, ci și creativ. Copilul tău va avea ocazia să-și exprime ideile și fanteziile prin propriile proiecte de jocuri, dezvoltând în același timp abilități creative.
Colaborare și lucru în echipă: Adesea, programarea jocurilor implică lucrul în echipă. Copilul va învăța să interacționeze cu alți dezvoltatori, să împărtășească idei și să rezolve probleme în colaborare, ceea ce îi va consolida abilitățile de lucru în echipă.
Dezvoltarea aplicațiilor mobile pe Thunkable
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Crearea de aplicații mobile: Va fi introdus în platforma Thunkable, care permite dezvoltarea aplicațiilor mobile fără cunoștințe prealabile de programare.
Proiectarea interfețelor utilizator: Va învăța să creeze interfețe atractive și funcționale pentru aplicațiile mobile, folosind diverse componente și instrumente disponibile în Thunkable.
Gândirea logică și rezolvarea problemelor: Dezvoltarea abilităților de planificare a logicii aplicației, care ajută în învățarea gândirii secvențiale și analiza cerințelor funcționale.
Testarea și optimizarea aplicațiilor: Va învăța să-și testeze aplicațiile pe diferite dispozitive, să identifice și să remedieze erorile, ceea ce este o abilitate cheie în dezvoltarea software-ului.
Publicarea și distribuția aplicațiilor: Va fi familiarizat cu procesele implicate în publicarea aplicațiilor în App Store și Google Play, oferindu-i posibilitatea de a-și răspândi larg lucrările
Unity și VR - Dezvoltarea jocurilor virtuale (New)
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Principiile Unity și VR: Se va familiariza cu Unity, una dintre cele mai importante platforme pentru dezvoltarea jocurilor, precum și cu conceptele de bază ale creării realității virtuale (VR). Aceasta îi va oferi oportunitatea să se imerseze în lumea dezvoltării profesionale a jocurilor și a tehnologiilor VR.
Crearea de jocuri VR interactive: Va învăța să proiecteze și să dezvolte lumi de joc virtuale, folosind instrumentele și funcțiile Unity pentru crearea conținutului VR captivant.
Programare și animație: Va dobândi cunoștințe de bază despre C# pentru Unity, permițându-i să adauge interactivitate și elemente dinamice în jocurile sale. De asemenea, va învăța conceptele de bază ale animației pentru a da viață personajelor și obiectelor din interiorul jocului.
Optimizare și testare a jocurilor: Va învăța cum să testeze aplicațiile VR și să le optimizeze pentru diferite dispozitive, aspecte importante pentru asigurarea funcționării stabile și a unei experiențe bune pentru utilizator.
Colaborare și lucru în echipă:
Proiectele în Unity implică adesea munca în echipă, așa că copilul tău va învăța să interacționeze eficient cu alți dezvoltatori, designeri și testeri, îmbunătățindu-și astfel abilitățile de lucru în echipă.
Motion Animație
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele designului de mișcare: Va învăța cum să animeze imaginile statice, transformându-le în scene animate dinamice. Aceste abilități găsesc aplicații în publicitate, film și jocuri video, deschizând uși tinerilor animatori către aceste industrii captivante.
Soluționarea problemelor creative și tehnice: În timpul instruirii, copilul tău va învăța să analizeze diferitele probleme și să găsească soluții creative, îmbunătățind atât gândirea critică, cât și abilitățile creative. Acest lucru îl va ajuta să depășească cu succes orice provocări profesionale.
Utilizarea programelor moderne pentru animație 2D și 3D: Va stăpâni instrumentele și programele necesare pentru crearea de animații profesionale. Acest lucru îi va oferi o pregătire tehnică și un avantaj în orice domeniu al designului, unde sunt necesare efecte vizuale de înaltă calitate.
Prezentarea ideilor: Copilul tău va învăța să își prezinte eficient lucrările în fața audienței, dezvoltând încrederea în sine și abilitățile de vorbire în public. Aceasta este o abilitate cheie pentru orice designer sau animator care dorește să influențeze percepția și emoțiile spectatorilor.
Dezvoltarea jocurilor pe Unity
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Оs principalelor aspecte ale utilizării Unity: Copilul tău se va familiariza cu una dintre cele mai populare platforme pentru dezvoltarea jocurilor. Va învăța cum să configureze proiectele, să lucreze cu modele 3D, texturi, iluminare și alte aspecte de bază ale Unity.
Programarea în C#: Va învăța să folosească C# pentru crearea logicii de joc, controlul personajelor, interacțiunea obiectelor și alte funcții cheie care fac jocurile interactive și captivante.
Design și dezvoltare de niveluri: Va învăța cum să creeze niveluri captivante și armonioase, folosind instrumentele Unity pentru compunerea scenelor și gestionarea spațiului de joc.
Animație și design audio: Va dobândi abilități în animarea personajelor și obiectelor, precum și bazele integrării sunetului și muzicii, necesare pentru crearea unei experiențe de joc complete.
Optimizare și publicare a jocurilor: Va învăța cum să pregătească jocul pentru publicare, inclusiv testarea performanței și remedierea erorilor, precum și cum să distribuie jocul pe diferite platforme, inclusiv PC-uri, dispozitive mobile și console.
Dezvoltarea jocurilor pe Contruct 3
(11-14 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele Construct 3: Va fi introdus în platforma Construct 3, care permite dezvoltarea de jocuri fără a fi nevoie să învețe limbaje de programare complexe. Este un instrument ideal pentru dezvoltatorii începători care doresc să-și pună rapid ideile în practică.
Programare vizuală: Va învăța să utilizeze scripturile vizuale pentru a crea logica jocului și interactivitatea, făcând procesul de dezvoltare accesibil și ușor de înțeles.
Designul nivelelor și interfeței: Va învăța cum să creeze nivele de joc captivante și funcționale, precum și interfețe de utilizator eficiente, care îmbunătățesc interacțiunea jucătorului cu jocul.
Integrarea audio și efectelor vizuale: Va învăța să adauge muzică, efecte sonore și efecte vizuale, ceea ce îmbunătățește semnificativ atmosfera și implicarea în joc.
Publicarea și distribuirea jocurilor: Va învăța cum să pregătească jocul pentru publicare și să-l lanseze pe diferite platforme, inclusiv site-uri web, dispozitive mobile și sisteme desktop, permițând unei audiențe largi să aprecieze creația sa.