Copilul tău va învăța să folosească tehnologiile corect și în siguranță în viața de zi cu zi, va dobândi abilități în utilizarea programelor de bază pentru activitățile școlare și va avea ocazia să încerce una sau mai multe profesii. În tabăra noastră, combinăm învățarea cu recreerea captivantă, dezvoltând gândirea creativă și abilitățile de lucru în echipă prin proiecte și activități interesante.
Tabără de vară IT pentru copii de 15-17 ani
Desfășurarea taberei
Online:
5 zile, luni - vineri
2 ore pe zi
Offline:
10 zile, luni - vineri
9:00-13:00 sau 14:00-18:00
Adresele filialelor:
În două săptămâni, copilul va învăța
Să dezvolte aplicații mobile și site-uri web, modelare 3D și va studia cele mai actuale limbaje de programare, precum JavaScript, C++, HTML și CSS
1
Să creeze prezentări și să lucreze cu editoare grafice, cum ar fi Word, Excel și PowerPoint, ceea ce îi va îmbunătăți performanțele școlare
2
3
Să folosească tehnologiile corect și în siguranță.
4
Să dezvolte abilități de leadership și management datorită lucrului în echipă și vorbitului în public
De ce părinții aleg tabără Impact
Copilul tău va avea ocazia să încerce una sau mai multe profesii în domeniul tehnologiei, pe care le va alege singur, și își va dezvolta abilități sociale importante, precum: munca în echipă, vorbitul în public, gândirea critică și analizarea informațiilor, stabilirea obiectivelor și managementul timpului
Va studia principalele editoare grafice, ceea ce îl va ajuta să realizeze proiecte interesante pentru școală sau pentru admiterea la universitate sau colegiu
Abordare individualizată: Luăm în considerare ritmul de învățare al fiecărui copil, asigurând o imersiune confortabilă și sigură în lumea tehnologiei
Recunoaștere internațională: Am educat peste 12.000 de copii în 12 țări din lume, ceea ce confirmă calitatea programelor noastre.
Programează și construiește: Aplicații desktop în C# (nou)
Crearea de jocuri în Python folosind biblioteca Pygame
Profesiile viitorului: Web Designer, Dezvoltator Frontend, Designer 3D, Dezvoltator de jocuri
Programul taberei
Unreal Engine: crearea unor lumi de joc captivante
Hackathon
3D-modelare în Blender
Dăruiește-i copilului un viitor tehnologic de succes! Înscrie- la tabăra pentru copii de 15-17 ani. - ceva mai atrăgător, în toate domeniile, social, școlar
Profesiile viitorului: Web Designer, Dezvoltator Frontend, Designer 3D, Dezvoltator de jocuri
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Design web: Va învăța fundamentele creării de pagini web vizual atractive și funcționale, incluzând aranjarea în pagină, schema de culori și interfața utilizatorului, ce constituie baza pentru o carieră în design web.
Dezvoltare frontend: Va învăța să folosească HTML, CSS și JavaScript pentru a crea site-uri web dinamice și interactive. Aceste abilități îi vor permite să lucreze cu partea de cod a aplicațiilor web, făcându-le nu doar estetice, dar și ușor de utilizat pentru utilizatori.
Design 3D: Se va familiariza cu fundamentele modelării 3D, folosind software precum Blender sau Maya. Aceasta îi va oferi posibilitatea de a crea obiecte tridimensionale, personaje și scene care pot fi utilizate în filme, jocuri video și realitate virtuală.
Dezvoltare de jocuri: Va studia platforma Unity sau Unreal Engine pentru a crea jocuri video complete. Acest lucru include totul, de la mecanica jocului și programare până la integrarea efectelor audio și vizuale, permițându-i să devină un dezvoltator de jocuri complet.
Programează și construiește: Aplicații desktop în C# (nou)
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele C#: Se va familiariza cu limbajul de programare C#, unul dintre limbajele principale pentru dezvoltarea pe platforma .NET. Acesta include învățarea sintaxei, structurilor de date fundamentale și programării orientate pe obiect.
Dezvoltarea de aplicații desktop: Va învăța să utilizeze medii de dezvoltare cum ar fi Visual Studio pentru a crea aplicații Windows. Acest lucru implică designul interfeței utilizator, gestionarea evenimentelor și interacțiunea cu bazele de date.
Principiile interfeței și experienței utilizatorului: Va studia cum să creeze interfețe intuitive și ușor de utilizat pentru utilizatori, aspect vital pentru succesul oricărei aplicații.
Testarea și depanarea programelor: Va dobândi metode de testare și depanare a programelor în C#, ce va ajuta la asigurarea fiabilității și calității aplicațiilor dezvoltate.
Abordarea proiectelor: Va dezvolta abilități de planificare și executare a proiectelor complete de dezvoltare software, de la conceptul inițial până la produsul finit.
Crearea de jocuri în Python folosind biblioteca Pygame
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Programarea jocurilor: Copilul tău va învăța Python, unul dintre cele mai simple și populare limbaje de programare folosite de profesioniști în întreaga lume. Utilizând Pygame, va crea primele sale jocuri, ceea ce este nu doar captivant, dar și dezvoltă gândirea logică.
Dezvoltarea creativității: Crearea jocurilor stimulează imaginația și abordarea creativă. Copilul tău va învăța să transforme ideile în povești interactive, ceea ce îi va crește încrederea în propriile abilități și va susține interesul pentru învățare.
Îmbunătățirea performanței școlare: Abilitățile de programare ajută la matematică și științe, îmbunătățind capacitatea analitică și atenția la detalii. Aceasta oferă copilului tău o bază solidă pentru succesul academic.
Socializare și lucrul în echipă: Creând jocuri, copilul tău va colabora în echipă, va discuta proiectele cu colegii și prietenii, ceea ce dezvoltă abilitățile de comunicare și capacitatea de colaborare.
Literația tehnică: Într-o lume în care tehnologia joacă un rol cheie, abilitatea de a programa este o competență valoroasă, deschizând numeroase uși în viitor, de la oportunități academice până la cariere în domenii tehnice bine plătite.
Unreal Engine: crearea unor lumi de joc captivante
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele Unreal Engine: Se va familiariza cu una dintre cele mai puternice și populare platforme pentru dezvoltarea jocurilor. Va învăța cum să folosească instrumentele și funcționalitățile Unreal Engine pentru a crea lumi de joc vizual impresionante.
Designul nivelurilor și mediului: Va învăța să planifice și să creeze niveluri detaliate ale jocurilor, optimizând spațiul pentru interactivitate și implicarea jucătorilor. Aceasta include totul, de la designul peisajelor la plasarea obiectelor și crearea atmosferei.
Programarea logicii jocului: Va stăpâni utilizarea Blueprints, un sistem vizual de programare al Unreal Engine, care permite dezvoltarea mecanicilor complexe de joc fără cunoștințe aprofundate de programare text.
Lucrul cu animația și sunetul: Va învăța cum să adauge și să configureze animațiile personajelor și ale altor elemente, precum și cum să integreze efecte sonore și muzică pentru a îmbunătăți experiența de joc.
Optimizarea proiectelor pentru diverse platforme: Va înțelege cum să pregătească jocurile pentru lansare pe diferite dispozitive, inclusiv PC-uri, console și platforme mobile, luând în considerare particularitățile fiecăreia.
Hackathon
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Lucrul sub presiunea timpului: Se va familiariza cu formatul unui hackathon, unde este crucial să genereze rapid idei și să le transforme în proiecte funcționale într-un timp limitat. Aceasta îl va ajuta să dezvolte abilitatea de a gestiona eficient timpul și resursele.
Lucrul în echipă și interacțiunea în rețea: Va învăța să colaboreze în echipă, să distribuie sarcini și să interacționeze cu participanți din diverse domenii, ceea ce îi va consolida abilitățile de comunicare și capacitatea de colaborare.
Aplicarea abilităților tehnice și creative: Va stăpâni utilizarea diverselor tehnologii și instrumente pentru implementarea ideilor în proiecte, contribuind astfel la aprofundarea cunoștințelor tehnice și dezvoltarea gândirii creative.
Prezentarea și vorbirea în public: Va dobândi experiență în prezentarea proiectelor sale în fața unui juriu și a unei audiențe, ceea ce îi va întări încrederea în propriile prezentări și va îmbunătăți abilitățile de comunicare persuasivă.
Gândirea critică și rezolvarea problemelor: Va dezvolta capacitatea de a analiza probleme, de a găsi soluții inovatoare și de a lua decizii rapide în situații de incertitudine.
3D-modelare în Blender
(15-17 ANI)
Copilul va învăța:
Fundamentele Blender: Se va familiariza cu Blender, un instrument gratuit și puternic pentru crearea graficii 3D. Va învăța să navigheze prin interfața programului, bazele modelării, texturizării și animației.
Crearea de modele 3D: Va învăța să proiecteze de la obiecte simple la scene complexe, ceea ce dezvoltă percepția spațială și atenția detaliată la formă și structură.
Animație și efecte vizuale: Va stăpâni tehnicile de animație care permit aducerea la viață a modelelor 3D, creând proiecte de animație dinamice și interesante.
Utilizarea instrumentelor de randare în Blender pentru crearea de imagini fotorealistice, util în vizualizarea proiectelor arhitecturale, crearea de conținut pentru jocuri și altele.
Abordarea proiectelor și rezolvarea problemelor: Dezvoltarea proiectelor de la idee la produsul final îl va ajuta pe copilul tău să îmbunătățească abilitățile de planificare și organizare și să învețe să rezolve probleme tehnice și creative.