Tabăra noastră combină învățarea cu recreerea captivantă, dezvoltând abilitățile de lucru în echipă și gândirea creativă prin proiecte și activități interesante. Îi învățăm pe copii să folosească tehnologia în siguranță și îi ajutăm să-și îmbunătățească performanțele școlare prin aplicarea practică a cunoștințelor IT.
Tabără de vară IT pentru copii de 8-10 ani
Desfășurarea taberei
Online:
5 zile, luni - vineri
2 ore pe zi
Offline:
10 zile, luni - vineri
9:00-13:00 sau 14:00-18:00
Adresele filialelor:
În două săptămâni, copilul va învăța
Să lucreze cu editoarele de bază: Va dobândi abilități în Excel, PowerPoint și Word, ceea ce îl va ajuta în programul școlar și va îmbunătăți performanțele academice
1
Să lucreze în echipă: Participând la proiecte comune, va învăța să interacționeze cu alți copii
2
3
Să modeleze obiecte în 2D și 3D: Folosind Minecraft, va învăța să creeze modele complexe și să-și dezvolte gândirea spațială
4
Să creeze site-uri web: Va dobândi cunoștințe de bază în limbaje de programare precum HTML și CSS
De ce părinții aleg tabără Impact
Îmbunătățirea performanțelor școlare: Toate cunoștințele dobândite în tabără vor îmbunătăți performanțele copilului tău la școală, făcându-l mai bun la realizarea prezentărilor, scrierea textelor și vorbitul în public
Program unic: Copilul tău va avea acces la un program adaptat vârstei, nivelului său de dezvoltare și nevoilor sale
Recunoaștere internațională: Am educat peste 12.000 de copii din întreaga lume, iar mulți dintre ei continuă cu succes în domeniul IT
Abordare individualizată: Luăm în considerare ritmul de învățare al fiecărui copil, asigurând o imersiune confortabilă și sigură în lumea tehnologiei
Profesiile viitorului: 3D inginer, motion designer, creator de jocuri
Crearea jocurilor în GDevelop
Atelier VR: sculpturi ale viitorului (nou)
Creăm lumi și aventuri cu Roblox Studio (nou)
Editare video și creare de bloguri pe YouTube
Programul taberei
Programarea lumii virtuale în Minecraft
Motion Animație
Tinkercad - Modelarea obiectelor pentru Minecraft
Investește în educația și succesul școlar al copilului tău cu tabăra pentru copii de 8-10 ani. Aici va avea parte de o experiență interactivă și plăcută, iar activitățile desfășurate vor fi proiecte de care va fi mândru
Creăm lumi și aventuri cu Roblox Studio (nou)
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să lucreze în echipă și să își dezvolte abilitățile de comunicare, cooperând eficient cu alții pentru a realiza proiecte comune.
Să creeze jocuri 3D folosind Roblox Studio. Va explora și va implementa elemente interactive în propriile sale creații virtuale.
Să dezvolte gândirea logică și algoritmică, ceea ce va îmbunătăți performanțele în matematică și științe, întărindu-i abilitățile analitice esențiale pentru soluționarea problemelor atât în mediul școlar, cât și în viața de zi cu zi.
Să planifice și să organizeze timpul și sarcinile, dezvoltând o gestionare eficientă a resurselor și priorităților personale.
Să își dezvolte creativitatea și imaginația, învățând să transforme ideile în proiecte concrete, abilitate care îi va fi de folos în proiectele școlare și dincolo de acestea.
Profesiile viitorului: 3D inginer, motion designer, creator de jocuri
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să dezvolte obiecte 3D profesionale pentru o posibilă carieră în construcții, arhitectură sau design. Aceste abilități îl vor ajuta să se distingă pe piața muncii.
Să creeze efecte vizuale dinamice și animații, transformând imaginile obișnuite în povești vizuale captivante. Acest lucru deschide calea către oportunități în cinematografie, televiziune și media socială.
Să proiecteze și să dezvolte jocuri interactive în Roblox Studio, oferindu-i șansa de a deveni parte a unei industrii de jocuri în rapidă creștere și de a-și aplica ideile tehnice și creative în proiecte reale.
Atelier VR: sculpturi ale viitorului (nou)
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să creeze sculpturi 3D și obiecte tridimensionale, dezvoltându-și astfel gândirea vizuală și abilitățile de design. Acest proces îi va ajuta să înțeleagă și să aplice principii fundamentale în sculptura modernă și designul de produs.
Să folosească tehnologii moderne, învățând cum acestea transformă arta și designul. Va explora diverse unelte digitale care îmbogățesc creativitatea și eficiența în proiectele artistice și de design.
Să rezolve creativ problemele, lucrând în medii virtuale. Aceasta îi va îmbunătăți abilitățile tehnice și va cultiva o abordare inovativă în găsirea soluțiilor pentru provocări diverse.
Să lucreze în echipă și să își dezvolte abilitățile de lider, participând la proiecte virtuale comune. Colaborarea în acest context îl va învăța să coordoneze cu alții și să preia roluri de lider în realizarea unor obiective comune, pregătindu-l pentru medii de lucru colaborative în viitor.
Editare video și creare de bloguri pe YouTube
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să creeze conținut video: Va stăpâni toate etapele producției de videoclipuri – de la planificare și filmare până la editare. Aceasta îi va permite să transforme ideile în videoclipuri captivante, care pot acumula vizualizări și abonați pe
platforme populare precum YouTube, TikTok și Instagram.
Să își exprime gândurile clar și interesant. Aceste abilități sunt esențiale pentru un vlogger de succes, care trebuie să fie capabil să mențină atenția audienței.
Să utilizeze instrumente și strategii de social media pentru a promova videoclipurile online. Aceasta include abilitatea de a interacționa cu audiența și de a construi o comunitate în jurul conținutului său, aspecte cheie pentru creșterea și popularitatea unui vlog.
Să analizeze eficacitatea videoclipurilor sale, folosind date și feedback de la vizionari. Aceasta îl va ajuta să își îmbunătățească proiectele și să le adapteze intereselor audienței, ceea ce este vital pentru a rămâne relevant și interesant în lumea vloggingului.
Crearea jocurilor în GDevelop
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să creeze niveluri de joc, să integreze personaje și să controleze acțiunile lor în GDevelop, ceea ce îi va permite să realizeze proiecte creative fără a avea cunoștințe avansate de codificare.
Să programeze folosind un editor vizual: Utilizarea blocurilor vizuale pentru a adăuga logică și funcționalități jocurilor va ajuta la dezvoltarea gândirii algoritmice și la înțelegerea fundamentelor programării.
Să testeze și să optimizeze jocuri: Va învăța să identifice și să corecteze erorile, îmbunătățind astfel calitatea și performanța jocurilor.
Dezvoltarea abilităților de comunicare și sociale: În timpul cursului, el va învăța să colaboreze eficient cu alți dezvoltatori, să schimbe idei și să primească feedback. Aceasta va îmbunătăți abilitățile sale de comunicare și de prezentare a proiectelor.
Managementul proiectelor și lucrul în echipă: Va învăța să-și organizeze munca și să coordoneze eforturile echipei, distribuind sarcini și conducând proiecte către finalizare reușită, ceea ce va dezvolta calitățile sale de lider.
Programarea lumii virtuale în Minecraft
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Să creeze lumi interactive în Minecraft, utilizând editori și instrumente pentru integrarea personajelor și controlul acțiunilor acestora. Aceasta îi va permite să învețe bazele programării într-un mod ludic, aplicându-le pentru a crea niveluri de joc unice.
Să programeze folosind blocuri de comenzi: Va învăța să utilizeze blocuri de comenzi în Minecraft pentru a adăuga logică și funcții proiectelor sale, ceea ce contribuie la dezvoltarea gândirii algoritmice și la o înțelegere aprofundată a programării fără a scrie cod tradițional.
Să testeze și să optimizeze creațiile sale în Minecraft: Copilul dumneavoastră va învăța să identifice și să corecteze erorile în lumile sale, ceea ce nu doar că îmbunătățește calitatea și performanța jocurilor, dar îl învață și aspecte importante ale testării software-ului.
Să dezvolte abilități de comunicare și lucrul în echipă: În procesul de învățare și de proiecte comune în Minecraft, el va învăța să colaboreze eficient cu alți jucători, să schimbe idei și să primească feedback, ceea ce îi va îmbunătăți abilitățile de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă.
Să gestioneze proiecte și să lucreze în echipă: Va dobândi abilități de planificare, coordonare a acțiunilor echipei și conducere a proiectelor de la început până la sfârșit, dezvoltând calități de lider și competențe organizaționale.
Motion Animație
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Principiile designului de mișcare: Va învăța cum să animeze imagini statice, transformându-le în scene animate dinamice. Aceste abilități sunt folosite în publicitate, film și jocuri video, deschizând uși pentru tinerii animatori în aceste industrii captivante.
Analiza diferitelor probleme și găsirea soluțiilor creative, îmbunătățind atât gândirea critică, cât și abilitățile creative. Aceasta îl va ajuta să depășească cu succes orice provocare profesională.
Prezentarea lucrărilor sale în fața publicului, dezvoltând încrederea în sine și abilitățile de prezentare. Acesta este un abilitate cheie pentru orice designer sau animator care își dorește să influențeze percepția și emoțiile spectatorilor.
Lucrul cu programe moderne pentru crearea de animații 2D și 3D: Va stăpâni instrumentele și software-ul necesare pentru crearea de animații profesionale. Acest lucru îi va oferi pregătire tehnică și un avantaj în orice domeniu al designului, unde sunt necesare efecte vizuale de înaltă calitate.
Tinkercad - Modelarea obiectelor pentru Minecraft
(8-10 ANI)
Copilul va învăța:
Dezvoltarea și crearea: De la personaje preferate până la lumi unice în Minecraft, el va învăța să transforme ideile sale în obiecte reale în 3D.
Dezvoltarea gândirii vizuale: Construirea modelelor în 3D îl va ajuta să-și dezvolte percepția spațială și abilitățile vizuale, extrem de importante pentru succes în disciplinele școlare precum matematica, tehnică și științele exacte.
Consolidarea abilităților de comunicare: Lucrând la proiecte comune, va învăța să comunice și să interacționeze eficient cu ceilalți, ceea ce îi va îmbunătăți abilitatea de a lucra în echipă și va deveni o aptitudine indispensabilă în viața școlară și dincolo de aceasta.
Pregătire pentru viitoarele profesii: Abilitățile de modelare în 3D deschid uși în industrii în plină expansiune, cum ar fi industria jocurilor, animația și ingineria. Aceste cunoștințe îl vor ajuta pe copilul tău să devină competitiv în lumea noilor tehnologii.