De ce este important pentru copilul Dvs ca să deprindă abilități IT?
Câteva detalii despre lumea IT din prezent

Digitalizarea s-a infiltrat puternic în toate domeniile de activitate: medicină, transporturi, finanțe, sectorul public, industrie, comerț, mass-media, agricultură…

Acest lucru este confirmat de către cifre - numărul posturilor de muncă vacante pentru specialiștii din domeniul tehnic înregistrează o creștere cu 30% anual. În timp ce numărul de ingineri la moment este de doar 18%. O creștere evidențiată s-a observat în 2021, cauzată de pandemie și a tranziția la munca la distanță. Ca urmare, sistemul s-a confruntat cu o lipsă acută de personal.

Analist de date, dezvoltator web, dezvoltator Python, administrator de baze de date, specialist în securitate cibernetică, designer web, dezvoltator de aplicații mobile, devOps - salariul mediu pe an pentru aceste posturi variază de la 62.000 USD la 114.000 USD pe piața SUA. În țările CSI, cifrele sunt mai mici, dar merită să luăm în considerare decalajul de 2-3 ani și să gândim în perspectivă. Industria continuă să se dezvolte într-un ritm foarte rapid.

Avantaj: noi posturi intră în mod regulat pe piață, unde se poate lucra online, de oriunde din lume și se poate încasa un salariu aferent cursului valutar din țara clientului/ companiei.


De ce vă povestim asta?
Este important să înțelegem că așa cum au funcționat lucrurile până în anul 2021 inclusiv, nu va mai fi. Întreaga lume a făcut un pas mare în mediul online și digitalizare. Iar această tendință doar va crește.

Și dacă, privind în urmă cu 10 ani, apare gândul: „Aș fi vrut cineva să mă sfătuiască să merg în IT". Astăzi totul este evident. IT este noua noastră realitate, care funcționează activ în toate domeniile. Și doar abilitățile de a lucra cu programele Microsoft Office nu sunt suficiente pentru a lua un post de muncă bine plătit. Oricare, chiar și unul care nu face parte din categoria specialităților IT.
Ce abilități pot ajuta un copil astăzi ca să se poată dezvolta profesional în viitor?
— Menționăm 3 dintre cele principale: operarea la calculator, programarea și designul. Adițional, este important să fie dezvoltate și abilități ușoare: rezolvarea problemelor, gândirea structurată și creativă, abilitatea de a lucra în echipă, de a vorbi în fața unui public, capacitatea de a studia și a duce sarcina până la sfârșit - de a transpune ideea în realitate și apoi prezentarea ei, susținerea proiectului.

Toate aceste abilități hard & soft facilitează o bază puternică în procesul de însușire a oricărei profesii și creșterea în carieră.

Avantaj: aceste abilități dezvoltă modelul de gândire „totul îmi va reuși", care este activat în mod inconștient în procesul educațional, sport, crescând încrederea în sine.
Concluzie:
Tendințele sunt clare și transparente. Acum aceasta reprezintă „se dă" în sarcina noastră. Rămâne doar spațiu pentru acțiune - cu cât un copil începe să deprindă mai repede aceste abilități, cu atât sunt mai mari șansele unui start de succes în carieră, indiferent de profesia pe care o va alege. Vă așteptăm la curs.
Detalii despre Academia IT pentru copii
Munca noastră cu fiecare copil și selecția temelor sunt organizate astfel încât să dezvoltăm și îmbunătățim cunoștințele în IT pas cu pas.

Acum are loc înscrierea pentru toamna 2021, vă așteptăm!
Mai multe detalii despre metoda de predare, cursuri, programe, profesori și rezultate:
http://impactacademies.com